Ochelarii Wiley X Guard au un profil si o greutate redusa, asigurand insa o protectie maxima impreuna cu o versatilitate de neegalat. Acesti ochelari se livreaza impreuna cu trei lentile incasabile (gri-fumurii, ruginii si clare) ce pot fi montate/demontate in cadrul de culoare negru mat , asigurand solutia perfecta pentru nevoile in schimbare din timpul unei partide de vanatoare sau a unei excursii in munti.

Aceste lentile ce ofera o protectie laterala sporita, sunt fabricate din policarbonat Selenite , material rezistent la zgaraieturi si incasabil .

Lentilele rezistente la distrugere din policarbonat Selenite ofera totodata protectia garantata de Wiley X – High Velocity Protection (HVP™) si satisfac cerintele testului american ANSI Z87.1-2003 privind standardele de impact la mare viteza si de siguranta precum si standardele balistice ale testului militar MIL-PRF-32432 ( acest test militar cuprinde toate tipurile de testari cu fragmente de toate dimensiunile, atat la viteza inalta cat si joasa).

GUARD are aplicat in zona fruntii un material menit să retina sudoarea şi resturile din afara departe de fata, iar sistemul de prindere T-PEG™  asigura o fixare sigura cu ajutorului unei curele elastice, in cazul unor eventuale actiuni de intensitate maxima  .

Ofera protectie 100% impotriva radiatiilor UV-A si UV-B .

Dimensiune rama 76/18/125 (recomandat pentru dimensiuni ale fetei M-L) .
Acest model se livreaza impreuna cu o laveta din microfibra,  o borseta Wiley X ( prevazuta cu sistem de prindere la curea ) , cu o curea elastica , care poate fi montata pe rama ochelarilor , pentru a asigura un confort optim .

 

ballistic_1(1)Indeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului american ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .